Onze uitgaven

De Anja Koenders-trilogie van Gerda Geven & Marjon Hoeks

Lees het artikel over Gerda en Marjon dat juli 2019 in Bibliotheekblad verscheen.

Een nieuwe start
deel 1 van de Anja Koenders-trilogie

Na zestien jaar keert Anja Koenders terug naar haar geboortedorp Aalten. Ze heeft definitief een punt gezet achter haar turbulente relatie met Bram. In de Achterhoek hoopt ze rust te vinden. De koele houding van haar zus verwart haar en zet hun relatie onder druk. Waarom reageert ze zo afstan-delijk? Wat verbergt zij? Een nieuwe baan en een plotselinge dood vergroten haar verwarring. 

Had Anja die nieuwe start wel in Aalten moeten maken?

De belofte
deel 2 van de Anja Koenders-trilogie

De eerste maanden na Anja Koenders terugkeer naar Aalten verlopen turbulent. Gelukkig komt er al snel een nieuwe man in haar leven, maar het verleden achtervolgt haar hardnekkig. Ex Bram, een echte flierefluiter, accepteert het bruuske einde van hun relatie niet zonder slag of stoot. Dit zorgt voor veel druk op de prille liefde tussen Anja en Sjeng.

Nieuwe buren op De Haart geven Anja nog meer reden tot zorg. Een kind lijkt de dupe te worden van de problemen van haar jonge moeder. Welke hulp is nodig? Wie kan die geven? En komt die helpende hand op tijd?

Voor altijd
deel 3 van de Anja Koenders-trilogie

Als haar neef Martin het slachtoffer wordt van pesterijen, wil Anja hem te hulp schieten. Of is het beter om hem, zoals haar zus Mieke meent, de ruimte te geven zelf een oplossing te zoeken voor dit probleem? Totdat het pesten escaleert en Anja besluit in te grijpen. Dat heeft ernstige consequenties voor de pestkop en zijn ouders. Tot Anja’s verbijstering keert een hele gemeenschap zich tegen het gezin. Wat kan zij doen? 

Een nieuwe start is ook verkrijgbaar in grootletter en als e-book. Bestel de boeken bij je dichtsbijzijnde boekhandel of via bol.com.
Een nieuwe start
Een nieuwe start - grootletter
Een nieuwe start - e-book

De belofte is ook verkrijgbaar in grootletter en als e-book. Bestel de boeken bij je dichtsbijzijnde boekhandel of via bol.com.
De belofte
De belofte - grootletter
De belofte - e-book

Voor altijd is ook verkrijgbaar in grootletter en als e-book. Bestel de boeken bij je dichtsbijzijnde boekhandel of via bol.com.
Voor altijd
Voor altijd - grootletter
Voor altijd - e-book